vrijdag 29 juli 2016

Little Darling sweater

Ik gebruikte mijn bomberjack patroon een tweede keer, voor deze sweater met rits voor Tobias. Het stofje is heerlijk zachte sweat van Little Darling, ik vond het bij Stoffen Van Leuven maar het is ook hier te koop.

Ik maakte de sweater zonder zakken. De naad op het voorpand streek ik open en aan elke kant stikte ik de naad door; in het vervolg moet ik de naad misschien naar binnen strijken en aan één zijde een dubbele stikking doen zoals aan de schouders.
Tobias was al enthousiast toen hij het stofje zag liggen op mijn strijkplank; hij riep er meteen heel vrolijk naar: "Diertjes, diertjes"!
Het bomberjack patroon van Knippie is voor mij een toppatroon met heel veel mogelijkheden: kan gebruikt worden voor zowat alle soorten stoffen, met of zonder zakken, gevoerd of niet gevoerd.
De nieuwe naaisels aan de kindjes krijgen is tegenwoordig moeilijk, maar ik wil daarop niet wachten om te bloggen. De live foto's volgen misschien nog!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lily Balou sweatjurken en een hoodie

Wie slechts als hobby af en toe eens naait, kan eigenlijk met moeite de vele stoffencollecties volgen die elkaar opvolgen, seizoen na seizo...