Wie ben ik

Welkom op sewbel.blogspot.be!

Ik ben een werkende mama van 3 kapoentjes (°2010, °2012, °2014). In mijn vrije tijd hou ik van naaien van kinderkledij en -spulletjes maar ook dameskledij en -accessoires en herenkledij. Ik probeer graag heel veel verschillende dingen uit, dus liefst zo veel mogelijk variatie. Als kind kregen we thuis naailesjes van ons mama (eerst op papier recht leren stikken, later pas op stofjes!). De naaikriebels kwamen helemaal terug sinds ik begon te naaien voor mijn kindjes. Mijn hobby is ook een perfecte uitlaatklep tussen de uren pc-werk door.

Mijn blognaam is een combinatie van mijn naam met het feit dat ik graag naai, hoe ik mezelf zou noemen als ik aan het naaien ben. SewBel is in de eerste plaats een verzameling van kinderkleertjes, stuk voor stuk met veel liefde en passie gemaakt. Mijn voornaamste drijfveer is dan ook het bijhouden van mijn creaties, in de eerste plaats voor mijn kinderen. Daarnaast wil ik ook structuur houden in mijn patronen. Daarom label ik mijn berichten sinds kort ook op naam (bron) van het patroon.

Veel lees- en kijkplezier, en laat gerust een reactie na!


SewBel

Juni 2016

1 opmerking :

  1. IsIdee, wat een goed idee! Heerlijk om zo'n creativiteit te zien. En mooie baby kleertjes en spulletjes! Echt origineel. F !

    BeantwoordenVerwijderen

Vesper sweater in tweevoud!

Wie als naaister een IG en/of Bloglovin' account heeft, kent zeker Isabel van Bel'Etoile . Indien nog niet, dan zal dit zeker e...