donderdag 3 maart 2016

Comeback

Bijna een jaar geleden kreeg ik plots problemen om foto's up te loaden en berichten te publiceren hier op mijn blog. Alles blokkeerde en na veel zoeken en proberen (en energie en tijd) gaf ik het op om nog te blijven proberen publiceren op mijn blog.
Echter, dit probleem blijkt nu vanzelf te zijn opgelost...!

Hoe dit mogelijk geweest is begrijp ik niet, maar in ieder geval ben ik hier terug. Veel van de berichten hieronder tot aan einde mei 2015 stonden min of meer klaar om te publiceren in die maanden van de problemen. Deze zijn nu pas - dus na het maken van het naaisel! - gepubliceerd. Ik wou ze niet laten verloren gaan.

Naaien is een te grote passie geworden om hier niet iets meer mee te doen. Dus ik kan het niet laten te herbeginnen met bloggen... ;-) Maar ik zal van deze comeback gebruik maken om te trachten wat vernieuwing in mijn blogje te brengen!!

Vele naaisels op mijn blog heb ik ondertussen al eens hermaakt. Onder de titel "Blog it and remake it" (cfr. Pin it and make it), hieronder een voorbeeldje nl. het leuke keerbare zonnehoedje dat ik vorige zomer maakte voor de jongste.

2 opmerkingen :

  1. Hoe leuk om te lezen dat je terug gaat bloggen, ik ben alvast heel benieuwd naar je naaiseltjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie! En leuk dat je me gaat volgen... ;-)

      Verwijderen

Lily Balou sweatjurken en een hoodie

Wie slechts als hobby af en toe eens naait, kan eigenlijk met moeite de vele stoffencollecties volgen die elkaar opvolgen, seizoen na seizo...