maandag 18 juli 2016

Flutter top

Een heel tof patroontje dat ik leerde kennen via Isabel van Bel'Etoile, is de Flutter Top. Dit patroon lag al een hele tijd geprint te wachten om er eens iets mee te doen. Het patroon is beschikbaar in slechts 1 maat nl. 6-7 jaar. Ik vind dit best gemakkelijk, mits iets meer of minder naadtoeslag te knippen lukt dit voor een aantal leeftijden denk ik.

Ik gebruikte het patroon voor een zomertopje voor Lenah in dit leuke tricot stofje met digitale print, dat ik vond op een stoffenbeurs. Ik combineerde het met effen blauwe boordstof van De Stoffenknop voor de hals en armen.Voor het knippen van de top is wel wat stofhoogte nodig, omwille van de plooitjes bovenaan. Omdat ik met de print van mijn lapje niet aan de hoogte van de top kwam, zette ik er een band witte voering aan onderaan.


Wat ben ik blij met dit patroon, bedankt Isabel! En zoals te zien is op de foto's, was er nog eentje enorm blij toen ze dit nieuwe truitje voor het eerst mocht aandoen... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Vesper sweater in tweevoud!

Wie als naaister een IG en/of Bloglovin' account heeft, kent zeker Isabel van Bel'Etoile . Indien nog niet, dan zal dit zeker e...